Onze werkwijze

Naast het aanbieden van zalen en horecagelegenheden is Wijkcentrum De Spinne tevens een erkend leer-werkbedrijf. In opdracht van gemeente Goes, Kapelle, Borsele, Noord-Beveland en Reimerswaal bieden we bijstandsgerechtigden een maatwerk traject. Dit kan een traject zijn naar betaald werk, sociale activering of de zgn. z-route. In dit laatste traject bieden we inburgeraars arbeidservaring waarbij ze kunnen oefenen met de Nederlandse taal komen maken. 


Hoe zien deze trajecten eruit?
Na kennismaking kijken we samen met de deelnemer naar de mogelijkheden. Ieder traject naar werk verschilt per individu, immers iedereen heeft andere bagage, achtergrond en talent. Wij ondersteunen daar waar nodig, maar de deelnemer houdt zo veel mogelijk zelf de touwtjes in handen.

Dit doen wij vanuit een team van zes personen, bestaande uit werkcoaches en werkbegeleiders.

Binnen wijkcentrum de Spinne faciliteren wij ook ontmoetingen binnen de buurt. We werken dan ook samen met diverse buurtpartijen in Goes-Noord, waaronder SMWO en Stichting Buurtwerk Goese Polder.

Wij staan altijd voor U klaar en U bent uiteraard welkom om met ons kennis te komen maken.

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus? Klik hier