Over ons

Onze bediening verzorgt voor iedereen op maat de catering bij vergaderingen, feesten, begrafenissen, evenementen en jubilea. Van alleen koffie en thee tot aan bijzondere en luxe catering. In overleg met onze bediening worden de wensen concreet ingevuld. 

 

Wat doen wij nog meer  

Wij ondersteunen inwoners (deelnemers) die een bijstandsuitkering hebben met activering, re-integratie en plaatsing in betaald of onbetaald werk. Via bedrijven uit ons netwerk helpen wij deelnemers o.a. aan leerwerktrajecten, werkervaringsplekken, vrijwilligerswerk en proefplaatsingen. Ook kunnen zij in onze werkbedrijven ervaring opdoen en werken aan werknemersvaardigheden. Denk hierbij aan een fietsenreparatiewerkplaats (www.goes.nl/afac) en onze repairshop voor montage- en houtbewerking. Hiernaast doen ze ook ervaring op bij andere bedrijven uit diverse branches, waaronder zorg en welzijn, logistiek, beveiliging, midden en kleinbedrijf. 
Onze werkbedrijven zijn erkend leerbedrijf voor de opleidingen (assistent) fietsenmaker, (assistent) installatie- en montagetechnicus en facilitaire dienstverlening. 

Wij doen dit in opdracht van gemeente Goes en GR de Bevelanden. 

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus? Klik hier